NTI CADcenter Løsninger og koncepter fra NTI CADcenter

Løsninger og koncepter

Løsninger der skaber resultater er baseret på hverdagens udfordringer

Ved at indgå et samarbejde med NTI CADcenter, er du sikker på, at du får løsninger, der er skræddersyet til dine behov. Hverken vi eller du er tjent med en investering af den forkerte størrelse. Vi ønsker at give dig løsninger som kan vokse efter behov. I det forslag, vi giver dig, er der et klart mål for din investering: Et enklere liv og et bedre resultat.

Udgangspunktet er Autodesk, men vi kan så meget mere

NTI CADcenters forretning er baseret på et stabilt og sikkert grundlag gennem vores mangeårige samarbejde med blandt andet Autodesk og Microsoft.

I dag er vi Autodesk Platinum partner, som er den højeste udmærkelse man kan opnå. Autodesk Platinum Partner betegnelsen gives kun til forhandlere, som har vist en evne til at levere det højeste niveau af løsningsekspertise, service, support og kundetilfredshed.

Vores løsninger er således delvist baseret på Autodesk software, men også på vores store portefølje af 3. parts software og egenudviklede produkter.

Nogle gange er standard ikke nok – derfor har vi også vores egen udviklingsafdeling

Standard software-applikationer er designet til at opfylde de fleste virksomheders behov. Men nogle gange har du så virksomhedsspecifikke krav, at standard-applikationerne ikke er nok, eller også ønsker du bare lidt ekstra.

Udviklingsafdelingen hos NTI CADcenter har stor erfaring i at løse både store og små opgaver, der hjælper virksomheder til større effektivitet.