NTI CADcenter Vi tilbyder en bred vifte af ydelser og services 

I dag tilbyder vi en bred vifte af løsninger og koncepter, der dækker hele dit behov – fra software og hardware over netværk, implementering og undervisning til vedligeholdelse, support og rådgivning.

Udnyt informationsteknologien

Udviklingen inden for IT går stadigt hurtigere. Derfor er det vigtigt hele tiden at få opdateret sin viden inden for alle de områder, der berører ens job. NTI CADcenter tilbyder et partnerskab, hvor vi hjælper dig med at holde dig opdateret på de for dig relevant områder.

NTI CADcenter er som den eneste i Norden Autodesk Platinum Partner og en del af Autodesk Developer Network, hvilket betyder, at vi deltager i udviklingsfasen af nye Autodesk-produkter. Desuden er vi certificeret Microsoft Gold Partner.

Ud over at være Platinum Partner, har NTI CADcenter desuden en række Autodesk-specialiseringer, som betyder, at NTI CADcenter har dokumenterede evner til konstant at levere avancerede løsninger og avanceret support til kunderne.

Betegnelsen “Specialiseret” angiver, at NTI CADcenter har ekspertviden og har dokumenteret ekspertise i levering af avancerede kundeløsninger, rådgivning, kurser og uddannelse samt support og har specifik ekspertise på flere områder. NTI CADcenter har blandt andet følgende Autodesk specialiseringer:

  • Building
  • Civil Infrastructure
  • Product Design & Manufacturing
  • Process & Power
  • Simulation
  • Media and Entertainment

Hos NTI CADcenter fokuseres især på langsigtede kunderelationer og langsigtede mål. NTI CADcenter stræber konstant efter at være den bedste og efter at være på forkant med udviklingen. I denne sammenhæng er NTI CADcenters vigtigste aktiv en meget stor stab af højt kvalificerede medarbejdere.

Ved at samarbejde med NTI CADcenter kan du sikre dig det optimale udgangspunkt til at udnytte informationsteknologien og derved nå dine mål og forblive konkurrencedygtig.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk