NTI CADcenter Verdensnyhed! NTI CADcenter lancerer cloudløsningen - ntiCONNECT - NTI CADcenter

Verdensnyhed! NTI CADcenter lancerer cloudløsningen – ntiCONNECT

28. aug - 2017

Samarbejd om Revit-data – udenom Revit

 

Vær med, når NTI CADcenter fejrer lanceringen af ntiCONNECT med to webinarer i september.

ntiCONNECT er en web-platform, der gør det muligt at samle al data fra alle byggeprojektets faser ét sted. Og som samtidig understøtter det digitale byggeris krav til fremtidssikre cloudløsninger (herunder BEK §118 & BEK §119).

Autodesk FORGE danner grundlag for ntiCONNECT, så vores kunder er sikret et produkt, der gnidningsfrit spiller sammen med Autodesks andre applikationer. Dertil er det en cloud-teknologi, der bliver udviklet på i hele verden, og derfor sikrer at ntiCONNECT ikke pludseligt er forældet software.

Vi er meget stolte af ntiCONNECT og glæder os til at præsenterer platformen for dig.

Meld dig til et af vores lanceringswebinarer her.

Integrationer til ntiCONNECT

Ved denne første release udkommer der to nyproducerede integrationer.

Den bedste viewer på markedet

Den ene er Autodesks Forge 360 model viewer, som gør brug af de data, der samles i ntiCONNECT og er markedets stærkeste viewer. Styrken ved denne løsning er, at der bygges på Autodesks Forge API, som giver en sikker base for videreudvikling i forbindelse med webbasseret grafisk og datamæssig visning af modeller.

Fremtidens beskrivelsesværktøj

Den anden integration er ntiSPECIFY (afløser Bdoc), som anvendes til at skabe beskrivelser, der knytter sig til byggeriet -både ved nybyggeri og renovering. I første udgave vil ntiSPECIFY anvende
standarden B1.000 fra Molio. Integrationen mellem ntiCONNECT og ntiSPECIFY sikrer at al data fra ntiCONNECT er tilgængelig til beskrivelser i ntiSPECIFY. Med ntiSPECIFY skabes der forbindelse med byggesagens beskrivelse og de tilhørende modeller.

Med ntiCONNECT kan vi tilbyde:

  • Markedets hurtigste og bedste viewer – Autodesks Forge 360 model viewer
  • Mulighed for at dele og samarbejde om byggeprojekter i Revit – udenom Revit
  • Et samlet overblik (økonomi, tid og kvalitet)
  • Et værktøj der understøtter de stigende formelle krav til det digitale byggeri

I takt med at produktet udvikles vil der være en lang række opgaver som resulterer i konsistente data på tværs af hele projekteringsforløbet. I sidste instans vil det være muligt at overdrage data fra byggeprojekter til bygherre og driftsherre.

Flere oplysninger: Kontakt Lars Kanneworff – E-mail: lk@nti.dk. – Direkte telefon: 21 61 72 37. – eller udfyld nedenstående:

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk