NTI CADcenter Teknisk service får dig hurtigt videre

Teknisk service

Teknisk service – en del af den totalløsning NTI CADcenter tilbyder
Det er nødvendigt med en professionel og seriøs rådgivning, når der skal investeres i nye eller bestående IT-systemer. Derfor stiller vi vore erfarne og brancheuddannede konsulenter til rådighed.

En totalløsning baseret på flere CAD-programmer og tilhørende applikationer skal fremstå som en funktionsdygtig og pålidelig CAD-arbejdsstation. Derfor er det vigtigt, at de personer, der skal få hardware og software til at spille sammen, har begreb om, hvad de har med at gøre. Det har vore teknikere. De beskæftiger sig faktisk ikke med andet.

Vi laver en detaljeret analyse af din nuværende situation med hensyn til software, hardware og ekspertise og udvikler en konkret plan til at få dig hen, hvor du ønsker. Vi hjælper dig med at finde det software, der kan håndtere de krav som du og dine kunder stiller, og hjælper dig og dine medarbejdere til håndtere programmerne på den bedste og mest effektive måde.

Teknisk service dækker over meget
Vi tilbyder flere former for teknisk service, afhængig af den givne situation. I nogle tilfælde er en simpel forklaring via telefonen nok, men afhængig af opgavens art tilbydes desuden fjernstyring af brugerens PC eller at vi kommer ud på et servicebesøg.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om hvad Teknisk Service kan tilbyde dig, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 14 00 eller nti@nti.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Opret Support sag via formularen på Support forsiden eller ring på 70 20 42 14
Hør mere om Hotline aftale og Teknisk service på 70 10 14 00 eller nti@nti.dk
Brug for hjælp med licenskoder? – skriv til koder@nti.dk