NTI CADcenter Maskinkonstruktion med CAD - en strategisk beslutning

Maskinkonstruktion

CAD – en strategisk beslutning

Inventor har længe været dominerende indenfor maskinkonstruktion. Hos NTI CADcenter er størstedelen af vores kunder repræsenteret i denne branche og vi har derfor mange års erfaringer med at skabe løsninger til denne industri.

Om din virksomhed har en enkelt CAD arbejdsstation eller flere hundrede arbejdsstationer er ikke afgørende for os. Vi tilpasser vores løsninger og koncepter så de passer til alle typer virksomheder og servicen vil altid være i centrum.

Autodesk har i dag en række produkter som sammen udgør en komplet løsning til maskinkonstruktion. Om din virksomhed udvikler specialmaskiner, håndteringsudstyr, landbrugsmaskiner, træbearbejdning eller andet, har vi produkterne.

Hos NTI CADcenter forstår vi at sammensætte en løsning som passer til din virksomhed og hjælper dig med at få succes med maskinkonstruktion med CAD.

Digital Prototyping er nøgleordet. Det handler i virkeligheden om at bibeholde den digtitale udvikling hele vejen igennem alle produktet faser i udviklingsforløbet i én og samme model. Traditionelle udviklingssystemer tilbyder ikke denne mulighed. Her arbejder design og mekanisk udvikling og dokumentation ikke sammen i samme model, så når der sker design ændringer er det forfra.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Maskinkonstruktion