NTI CADcenter Effektive og spændende CAM løsninger fra NTI CADcenter

CAM

NTI CADcenter arbejder med effektive og spændende CAM løsninger til håndtering af både lette og avancerede opgaver. Det er vigtigt, at dit softwareværktøj er specifikt udviklet til netop de opgaver, som du skal løse hver eneste dag.  Vi er med fra start til slut med turnkey løsninger, som sikre dig den rette løsning, en effektiv implementering og output der passer til dine CNC-Maskiner og den måde du vil køre produktionen.

Inden for CAM arbejder vi primært med tre løsninger:

  • CimatronE
  • CAM-POST+Virtual Machine
  • Fikus

CimatronE

CimatronE er en CAD/CAM løsning der er udviklet med speciel funktionalitet til processerne for fremstilling af værktøjsforme til plastemner. Vore kunder fortæller, at de med CimatronE levere en ny forme hurtigere, de opnår større præcision og sikkerhed  i arbejdet, og brugerne har stor tilfredshed i brugen af CimatronE.

CimatronE har procesværktøj til formkonstruktion, emnesplitning, elektrodeudtræk og håndtering af geometriændringer.

CAM-delen er integreret i løsningen og det dermed er det muligt at automatisere programmeringen. CimatronE leverer effektive HSM baner til ethvert job, i 2-3-5 akser. Fordelagtigt er, virkelig stock bearbejdning, micromilling, electrodefræsning, 5X Pro og mulighed for meget høj surface ”finish bearbejdning”.

 

CAM-POST+Virtual Machine

Er sikker dataproduktion til dine CNC-maskiner vigtig, og har du samtidig komplekse 3-5-9 akset maskiner, er CAM-POST det rigtige postprocessor system til din virksomhed. CAM-POST læser NC-data fra alle CAM-systemer, og transformere det til NC-koder til dine CNC-maskiner. Filsofien i CAM-POST løsningerne er, at man ser postprocesseringen fra ”maskinens side af”. Dette, koblet sammen med Virtual Machine, som er en fullscale 3D maskine simuleringspakke, giver dig et meget sikkert NC-output. Der tages hensyn til maskinbegrænsningerne, banerne optimeres og du sikre mod kollisionscheck med en simuleret/visualiseret bearbejdning på maskinen på netop den koder, der skal kører på maskinen.

Fikus

Til programmering af EDM trådgnistmaskiner er Fikus en oplagt løsning. Der er lagt op til højt effektivitet, og minimal tidsforbrug på programmeringen. Fikus henter geometrien ind i systemet, du lægger en bearbejdningstemplate på og udfører beregningen. Resultatet kan så simuleres og NC koden postes til maskinen. FIKUS har lave template programmering til alle typer maskiner, Makino, Agie, Charmilles, Sodick med flere. Altså er teknologien implementeret og klar til brug.