NTI CADcenter BIM - Udtryk din designvision og få mere effektiv projektlevering

BIM for Byggeriet

Selvom værktøjerne bliver nemmere at anvende, så er det vigtigt man arbejder struktureret med opbygning af BIM og nøje holder sig for øje hvad der skal leveres.

NTI CADcenter har derfor taget initiativ til et koncept som hjælper brugere i byggebranchen rigtigt i gang med brugen af BIM værktøjerne.

Konceptet kombinere metoder, teknologi og de brugere som skal levere projekterne. Vi gennemgår sammen IKT aftalerne og de formelle krav til projektet, samt vurdere kompleksiteten af projektet dels topologi forhold, men også ud fra størrelsen af byggeriet. Dette sammenholdes med kompetencer i projektteamet og den tidsplan der skal leveres efter.

BIM

NTI CADcenter har for nyligt samlet vores projektteam på nordisk plan for at evaluere brugen af BIM på store projekter, og for at sammenfatte en koncensus omkring Best Practice for håndtering af store BIM projekter. Dette er beskrevet i et white paper for håndtering af store bygningsmodeller.

De roller vi kan tilbyde i projekterne er:

 • IKT rådgivning -Tolkning og konsekvenser af IKT aftalen over mod BIM -Praksis omkring brugen af denne
 • BIM Rådgivning -For din ledelse
 • Mentor i BIM projekter -Onsite møder hos dig som kunde, og være løbende sparringspartner omkring BIM i projekter
 • Best Practice workshops i projekter -Løbende hjælp til konkrete BIM projekter
 • Implementering af ny teknologi i projekter -Korrekt opstart, struktur, levering

 

Building Information Modelling (BIM) til bygninger

Udtryk din designvision samtidig med mere effektiv projektlevering

Autodesk Building Information Modelling (BIM)-løsninger til byggeprojekter giver alle projektinvolverede en præcis, forståelig og handlingsrettet indsigt gennem hele byggeriets livscyklus. Autodesks BIM-løsninger til bygningsdesign hjælper dig med at:

 • Få bedre projektforståelse og beslutningsgrundlag
 • Dele og anvende de samme data gennem hele projektets livscyklus
 • Reagere hurtigt på ændringer ved hjælp af processer, der er bedre og hurtigere

Autodesk® Building Design Suite er en omfattende portefølje af byggeløsninger, der understøtter BIM- og CAD-baserede arbejdsprocesser og derved gør arkitekter, ingeniører og entreprenører i stand til at designe, simulere, visualisere og konstruere bedre bygninger.   Med dens grundlæggende dokumentationsværktøjer er standard-udgaven skræddersyet til alle,der beskæftiger sig med bygningsdesign – tegning, skitsering og detaljering . Premium-udgaven indeholder en række effektive værktøjer, der hjælper arkitekter, MEP-ingeniører og konstruktionsingeniører med at udnytte BIM’s fulde potentiale med intelligent 3D-modelbaseret design. Ultimate-udgaven bygger videre på Premium-udgavens grundlag, idet den indeholder flere omfattende værktøjer til design og konstruktion, der giver et større indblik gennem hele byggeriets livscyklus.

Hvorfor vælge Autodesk BIM-løsninger?

 • Avanceret teknologi til design, visualisering, simulering og koordinering.
 • Omfattende arbejdsprocesløsninger med interoperabilitet for at bevare datapålidelighed og understøtte større effektivitet.
 • Omstillingsparathed i form af computere, cloud-tjenester, internettet og mobile platforme i en omkostningseffektiv pakkeløsning til at imødekomme de skiftende projektbehov.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om de mange fordele ved Autodesk-software til BIM.