NTI CADcenter Med BIM for Infrastruktur leverer du mere effektivt

BIM for Infrastruktur

Med BIM for Infrastruktur leverer du mere effektivt

Building Information Modelling (BIM) er en intelligent 3D-modelbaseret proces, der giver præcis, forståelig og handlingsrettet indsigt, således at beslutninger kan træffes på et bedre grundlag gennem hele projektforløbet.

Autodesk Infrastructure Design Suite tilbyder omfattende software, der er førende inden for branchen, til CAD- og BIM-arbejdsprocesser i en fleksibel og økonomisk pakkeløsning.

Autodesks BIM for Infrastructure-løsning kan hjælpe professionelle inden for byggebranchen med at:

  • Bedre forstå og kommunikere projektrisici, intentioner og muligheder, før et projekt er bygget.
  • Strømline designopgaver ved hjælp af konkrete værktøjer inden for det pågældende fag, der indarbejder parametrisk styring, understøtter konstruktionsstandarder og foreskriver regler for designgodkendelse.
  • Evaluere konstruktionsegnetheden og identificere designkonflikter, før konstruktionen går i gang.

Autodesk Infrastructure Design Suite Premium indeholder den banebrydende 3D-modellerings- og visualiseringsteknologi fra Autodesk InfraWorks-software, AutoCAD Civil 3D-software til detaljeret design- og konstruktionsarbejde, Autodesk Navisworks Simulate til projektgennemgang samt AutoCAD Map 3D, Autodesk 3ds Max Design og Autodesk Revit Structure.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om de mange fordele ved BIM for Infrastruktur og Autodesk Infrastructure Design Suite.