NTI CADcenter NTItools Infrastruktur - NTI CADcenter

NTItools Infrastruktur

Variation of: NTItools

Få adgang til vigtige funktioner

Udviklingen inden for Infrastruktur har været markant i de seneste år, og mange standard software-pakker kræver en god lokalisering til danske forhold, samt nogle yderligere værktøjer, for at være effektive i dagligdagen.
NTItools Infrastruktur består af værktøjer, objektbiblioteker og skabeloner tilpasset specielt til Auto-
CAD, AutoCAD MAP 3D og AutoCAD Civil 3D. Med denne pakke får du adgang til vigtige funktioner som
standard produkterne ikke kan tilbyde.

Et hav af symboler

Med i NTItools Infrastruktur får du NTI SMARTpakke. Dette er en samling af ca. 2000 2D tegningssymboler til AutoCAD/LT. Eksempelvis er der alle gængse symboler til brand, el, trafikskilte og -pile, samt en lang række andre grafiske illustrationer.

Content Palette

Et redskab til at udvælge og indsætte komponent- og systemfamilier i Civil 3D.
Komponentfamilierne indlæses fra filer på disken. Efter indlæsningen vises familierne i Content Palette, men de bliver ikke importeret ind i Civil 3D, før en bestemt type er valgt. Det betyder, at brugeren bliver præsenteret for en masse familier direkte i Content Palette, men kun de udvalgte familier importeres til det aktive Civil 3D projekt. Herved får brugeren nærmest ubegrænsede valgmuligheder i starten af designfasen, uden at det på længere sigt betyder at man mister overblik på grund af for mange data i Civil 3D.

Objektbiblioteker, templates etc.

NTItools Infrastruktur Tools indeholder også NTI-gruppens udvidede objektbibliotek og templates til det danske, norske og svenske marked. Opbygningen af projekterne er baseret på en gennemgående struktur. Det er enkelt at tilpasse objekterne, eller tilføje nye objekter, efter samme struktur som den eksisterende.

DSFL Converter

DSFL Cornverter er en NTI programpakke til udveksling af filer med geografisk objekter på DSFL format til og fra AutoCAD, AutoCAD MAP 3D og AutoCAD Civil 3D. DSFL Conveter kan bruges til udveksling af kort- og ledningsdata mellem Autodesk produkter og filer på DSFL format.
Ydermere kan programmet bruges til udveksling af kort- og ledningsdata mellem CAD- og GIS programmer, der ikke har specielle import og eksportmuligheder, og filer på DSFL format.
Mere specefikt kan programmet anvendes til udveksling til og fra MIA (Matrikulært Informations- og Ajourføringssystem). MIA bruges i den digitale arbejdsproces for sagsbehandling af matrikulære sager af landinspektører.

 

 

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk