NTI CADcenter NTItools Arkitektur - NTI CADcenter

NTItools Arkitektur

Variation of: NTItools

NTItools – fra 3D til BIM

Med NTItools arkitektur fokuserer vi på at hjælpe arkitekter til at blive mere effektive.

Udviklingen inden for CAD og BIM har været markant i de seneste år, og mange standard software-pakker kræver en god lokalisering til danske forhold, samt nogle yderligere værktøjer, for at være effektive i dagligdagen.

NTItools er en omfattende samling af hjælpeværktøjer, objekt-biblioteker og skabeloner, som tilsammen danner en effektiv dansk lokalisering af Autodesk-løsningerne Revit og AutoCAD.

NTItools er en blanding af værktøjer, som supplerer Revit og AutoCAD ved at effektivisere rutineopgaver med op til 80%, minimerer fejl ved at indføre rutiner og procedurer og automatiserer manuelle rutiner. Samtidig tilfører NTItools funktionalitet, der ikke findes som standard i Revit.

Systemet understøtter din forretning med optimeret forretningstilpasning via ”best practice”. Løsninger på mange udfordringer er opfundet – vi har samlet dem i NTItools.

En af de helt store styrker i NTItools er, at det kan tilpasses dine behov og sættes op, så det kan hjælpe til at styrer arbejdsgangene i din afdeling. Samtidig er NTItools udviklet i tæt samarbejde med brugerne, hvilket betyder, at ny funktionalitet hurtigt kan tilføjes ved ændrede vilkår i dagligdagen.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk