NTI CADcenter Arbejd smartere med Bluebeam Revu

Bluebeam Revu

Bluebeam

Bluebeam Revu forbedrer kommunikation, produktivitet og samarbejde på projekter ved at aktivere digitale processer fra design, gennem tilbud og byggeri. Den professionelle PDF løsning for CAD brugere sørger for stærk PDF oprettelse, markerings og redigeringsfunktioner til en papirløs arbejdsstrøm.

Arbejd smartere
Bluebeam Revu sørger for effektiv oprettelse, annotering, redigering og samarbejde i PDF-filer og giver papirløse arbejdsgange. Revu fås i tre udgaver: Standard, CAD og eXtreme.

Når du først begynder at bruge Revu, finder du ud af, at den faktisk er mere kraftfuld, effektiv og pålidelig end noget andet produkt af sin art. Revu kan integreres med MS Office-, AutoCAD-, Revit-, Navisworks Manage-, Navisworks Simulate-, og SolidWorks-programmer til at oprette filer med et klik på en knap og inkluderer Bluebeam PDF-printer, der opretter en PDF-fil ud fra næsten hvad som helst!

Opret
Opret smarte PDF-filer i 2D og 3D fyldt med informationer hurtigere og nemmere.

Kommenter
Peg, klik og frigiv er alt, hvad der skal til. Tilføj brugerdefinerbare annotationer i PDF-filer, og registrer, hvem der sagde hvad, og hvornår.

Samarbejd – Bluebeam Studie
Bluebeam Studio er den ultimative dokumentbaserede løsning til samarbejde. Studio, der er en del af Bluebeam Revu, gør dig i stand til på en sikker måde at administrere projekter digitalt fra start til slut, hvor som helst og når som helst, fra en arbejdsstation, tablet eller iPad, uanset internetadgang.

PDF-redigering
Revu er dit komplette PDF-redigeringsværktøj. Rediger PDF-filer nemt ved at tilføje eller slette tekst, sidehoved og sidefod, brugerdefinere skrifttyper, ændre layout og meget mere. PDF-sideredigering giver dig mulighed for at tilføje, slette, udtrække og rotere sider, samt kopiere og indsætte rigtig tekst fra din PDF i andre MS Office-filer. Opdel PDF-filer i flere sektioner med førsteklasses bogmærker, filstørrelse eller sidetælling. Du kan endda ændre en PDF fra farve til gråtone med farvebehandling.

Afslut byggeprojekter hurtigere
Bluebeam Revu giver bygherrer digitale samarbejdsløsninger, der øger projektkommunikationen med 60 %, reducerer udskrifts- og fordelingsomkostninger med 80 %, og som kan lave elektroniske drifts- og vedligeholdelsesmanualer med hurtigere adgang til kritiske oplysninger ved afslutningen af et projekt.

Varianter

Revu Standard

En smart PDF-baseret løsning til Windows og tablet pc-brugere.

læs mere

Revu CAD

Den professionelle 2D og 3D PDF løsning til Windows og tablet pc-brugere.

læs mere

Revu eXtreme

Den komplette løsning til den krævende bruger.

læs mere

Vil du være bedre til Bluebeam Revu?

NTI CADcenter tilbyder en bred vifte af kurser og workshops, hvoraf følgende måske kunne have din interesse:

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk