NTI CADcenter CimatronE

CimatronE

CimatronE

CimatronE er et moderne CAD/CAM system som optimerer og effektiviserer i alle processer for moderene NC-bearbejdning og formfremstilling.

Løsningen kan leveres som en CAM-løsning med mulighed for bearbejdning fra 2½-5 akser, og den kan leveres som et unikt CAD/CAM værktøj til formindustrien.

CimatronE giver værktøjer til optimering af arbejdet fra ” Tilbudsgivning til fremstilling” og har unikke værktøjer til formsplitning, elektordeudtræk, formdesign og automatiseret CAM-programmering.

CimatronE levere CAM-bearbejdning der uden sidestykke fjerner spåner ved automatisk skrub efter skrub, intelligent sletfræsning, nedskruning og highspeed tilpasning. Cimatron giver mulighed for intelligent automatisering med optimal brugerkontrol. Cimatron arbejder med “viden om restmateriale, kollisionscheck på holder og værktøj samt reduktion af værktøjsudhæng brug af multitools.

Ud over CimatronE’s 2½-3akset bearbejdning er der micro milling teknikker og fuld  5-akset simultan bearbejdning. CimatronE har automatisk 5-akset bearbejdning, her benyttes akserne til at undgå kollision mellem emne og holder, og der fræses dybt med korte værktøjer.

NTI CADcenter har løsninger til 2-4 akset trådgnistning og automatiseret 2-akset drejning. Det giver mulighed for at standardiserer bearbejdningen og udnytte den viden man indlægger i systemet. Og ved genbrug af data reduceres tidsforbruget og indtastningerne er altid rigtige.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk