NTI CADcenter Skab innovative modeller hurtigere med Alias Design

Alias design

Autodesk

Skab innovative modeller hurtigere

En vigtig del af Autodesks løsning til Digital Prototyping er Autodesk Alias Design. Her starter hele processen – fra tanker i håndskitsefasen til de endelige 3D overflader.

Autodesk Alias Design understøtter den kreative proces lige fra de mange hurtige håndskitseideer til opbygning af konceptuelle modeller (digitale mockups), til videre at skabe producerbar geometri med højkvalitetsoverflader. Afslutningsvis kan disse visualiseres og animeres i Autodesk Alias Designs effektive rendermiljø eller alternativt printes som fysiskprototype med SLS-Rapidprototyping 3D-print.

Foruden de uovertrufne modelleringsegenskaber, som Autodesk Alias Design besidder ift. til avanceret surfacemodellering, ligger der i programmet også en lang række modifikationsværktøjer, der meget effektivt kan ændre på hele formen af en organisk geometri. Senere i designfasen er der mulighed for at eksportere geometrien til en teknisk platform som Inventor, hvor det således videre frem er muligt at opdatere ændringer fra Autodesk Alias til Autodesk Inventor.

Autodesk Alias Design software er tilgængelig på Mac OSX 64-bit og Windows 32 og 64-bit platforme.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk