NTI CADcenter Autodesk 3ds Max til modellering, animering og rendering i 3D

3ds Max

Autodesk

Program til modellering, animering og rendering i 3D

Tilpas, samarbejd og skab 3D-indhold hurtigt med 3ds Max, som indeholder avancerede, integrerede funktioner og værktøjer til modellering, animering, rendering og sætning i 3D, så kunstnere og designere hurtigere kan sætte fart i produktionen. Softwaren er spækket med splinternye, brugeranmodede funktioner og forbedringer til underholdnings- og designprofessionelle.

Produkterne byder på specialiserede værktøjssæt til spiludvikling, visuelle effekter og bevægelsesgrafik til udviklere og kunstnere på den ene side og arkitekter, designere, teknikere og visualiseringsspecialister på den anden.

  • Adobe After Effects-integration – Få glæde af en højere standard for udveksling af 2D/3D-data.
  • Nyt system til renderingsgennemløb – Skab renderingselementer, der kan bruges i Autodesk® Smoke® 2013, Adobe After Effects og Adobe Photoshop.
  • ActiveShade interaktiv NVIDIA iray-rendering – Arbejd mere effektivt med gentagelser i en interaktiv renderingssession, der opdateres igen og igen, efterhånden som der sker ændringer i kameraer, belysning, materialer og geometri.
  • Forbedret integritet med understøttelse af Autodesk Revit Architecture og Autodesk DirectConnect – Revit-filer kan importeres direkte ind i 3ds Max, og industrielle designdata kan udveksles med CAD-produkter.
  • MassFX-forbedringer – Et nyt mCloth-modul omfatter “tearable fabric” og understøttelse af “ragdoll”-hierarkier.

Autodesk 3ds Max er blandt andet tilpasset til arkitekter, ingeniører, designere og visualiseringseksperter, og leveres med en helt unik funktionalitet til analyse af distribution af lys. Autodesk 3ds Max leveres med SDK (Software Development Kit) til udvikling af egne programmerede plugins og er hovedsaglig tilpasset til dem der arbejder med udvikling af spil, real-tids 3D-visualisering og film/TV produktion.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk