NTI CADcenter NTI CADcenter er første nordisk baseret Autodesk Platinum Partner

NTI CADcenter er stolte at af være den første nordisk baserede Platinum Partner – og dermed del af eliten af Autodesks bedste partnere på verdensplan.

Autodesks partnerprogram, anerkender og klassificerer partnere afhængigt af deres ekspertise inden for produkter og løsninger, deres servicetilbud og kundernes samlede tilfredshed med deres indsats.

Som Autodesk Platin-partner er det et krav, at alle vores medarbejdere består certificerings eksamener for de brancher og produkter, som vi agerer indenfor og handler med.

Ved at vælge NTI CADcenter arbejder du således udelukkende sammen med Autodesk certificerede medarbejdere, og nyder godt af deres ekspertise. Autodesk certificerede medarbejdere kan som ingen andre hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit Autodesk-program.

Som Autodesk Platinum Partner, viser NTI CADcenter en evne til at levere komplette Autodesk-løsninger. NTI CADcenter besidder teknisk ekspertise inden for specifikke brancher, løsninger, support, uddannelse, implementering og konsulentydelser.

NTI CADcenter tilbyder produkter inden for alle tre Autodesk områder:

  • Arkitektur & Byggeri
  • Industri & Design
  • Medie & Underholdning

Autodesk specialiseringer og certificeringer
Ud over at være Platinum Partner, har NTI CADcenter desuden en række Autodesk-specialiseringer og certificeringer, som betyder, at NTI CADcenter har dokumenterede evner til konstant at levere avancerede løsninger og avanceret support til kunderne.

Filtrér:

Vores certificeringer

Advanced Structure Specialized

Advanced Structure Specialiseringen er fokuseret på fabrikation og konstruktion af strukturer. Det understreger, hvordan Autodesks BIM-løsninger strækker sig over bygningens levetid og ikke kun design. Således understøtter Autodesks BIM-løsninger ud over design også detaljering, fabrikation og konstruktion af strukturer.

Media & Entertainment Specialized

Media & Entertainment Specialiseringen er for forhandlere, der sælger til og støtte kunderne i underholdningsindustrien, herunder film & tv; spil; og reklame, forlagsvirksomhed, og grafisk design.

NTI CADcenter har i denne forbindelse tæt samarbejde med 3D Connection, hvis speciale er 3D computer grafik (3D CG). Det praktiske, konkrete og tekniske i planlægning og arbejde med 3D CG, rådgivning om implementering af 3D i arbejdet samt undervisning af 3D folk på alle niveauer.

Simulation Specialized

Autodesk Simulation software giver en række digitale simuleringsværktøjer til validering og optimering af designs før produktion.

Som specialiseret partner i Simulation har NTI CADcenter gennemført uddannelse og fremvist dokumentation for, at vi kan gennemføre vellykkede Autodesk Simulation projekter med vores kunder. Som kunde kan du således trygt bede NTI CADcenter om hjælp, hvis du skal i gang med at implementere Autodesk Simulation software.

Process & Power Specialized

Process & Power Specialiseringen er fokuseret på Plant Design. Den underbygger, hvordan Autodesk Plant Solutions dækker procesanlæggets livscyklus fra det konceptuelle proces design, gennem detailprojektering af rørledninger, strukturer og procesudstyr til byggeri dokumentation og planlægning.

Product Design & Manufacturing Specialized

Autodesk Product Design & Produktion specialisering er designet til at hjælpe partnerne at fokusere på de brede muligheder og kvalifikationer, der kræves for at få succes med produkt design og fremstilling i forskellige brancher.

Product Design & Manufacturing specialiserede partnere hjælper kunder med at forbedre rentabiliteten ved en bud-proces, reducere dyre fejl, og fremme en bedre samarbejde ved at demonstrere, hvordan deres validerede produktdesign vil arbejde i en kundes miljø.

Civil Infrastructure Specialized

Autodesk Civil Infrastructure Specialiseringen er fokuseret på transport – veje, lufthavne og jernbaner.

Som Civil Infrastructure  specialiseret partner, har vi fokus på den civile infrastruktur industri, og Autodesks portefølje af løsninger, tekniske arbejdsgange og muligheder.

Building Specialized

Building Specialiseringen er koncentreret på multi-disciplin Building Design.

Specialiserede partnere har fokus på løsninger inden for Autodesk Building Design Suite, der understøtter arbejdsgange for arkitekter og ingeniører, som udvider design til konstruktion, herunder demonstrationer for konceptuelt design, design udvikling, visualisering, og byggeriets dokumentation.

Authorized Certification Center

Med Autodesk certificering får du et bevis på dit faglige niveau og dine færdigheder, samt at du kan løse dine arbejdsopgaver bedst og hurtigst muligt.

Som Autodesk Authorized Certification Center er NTI CADcenter altid up-to-date med de nyeste versioner af Autodesk produkterne.

NTI CADcenter benytter udelukkende Autodesk Godkendte Instruktører, som bliver testet årligt for deres produkt viden.

Authorized Training Center

Authorized Training Center (ATC) programmet er et netværk af mere end 2.000 partnere i hele verden, som kan levere autoriseret instruktør-ledet uddannelse til slutbrugere.

Uddannelse hos et Authorized Training Center giver dig adgang til omfattende  kursusmateriale og software ressourcer, og resulterer i en mulighed for at blive Autodesk Certified.

Authorized Developer

Autodesk Developer Network (ADN) blev oprettet for software specialister, som har behov for gennemprøvede metoder til at udvikle ad-ons til Autodesk-produkterne.

Som en del af Autodesk Developer Network kan NTI CADcenter understøtte udviklingen af design-, konstruktions-, fremstillings- og byggeri-software og tjenester til desktop, web browsere og mobile enheder.

Desuden giver medlemskab af Autodesk Developer Network også links til software eksperter og ingeniører gennem ADN Open. Disse tilbyder ekstra ressourcer og ekspertise via Autodesk moderede fora og blogs.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk