NTI CADcenter Plant & Proces - NTI CADcenter

Plant & Proces

Autodesk har med AutoCAD P&ID og AutoCAD Plant 3D – fuldendt deres løsning til projektering og konstruktion af komplette plant anlæg. Strategien er klar – Autodesk vil være førende indenfor Plant og Process.

Det samme vil vi hos NTI CADcenter. Vores status: Autodesk Process Plant Specialization, betyder at vi har dedikerede medarbejdere, som er specialister indenfor Plant og Process. Vi tilbyder alt lige fra rådgivning i beslutningsfasen til implementering, uddannelse og support af din Plant og Process løsning.

Plant Design indeholder mange discipliner og Autodesk har alle produkterne til at løse opgaven. Autodesk har valgt at samle de gængse produkter i en Suite-pakke, som indeholder en komplet, brugervenlig og prismæssigt attraktiv løsning.

I videoen ovenfor fortælles der om de overvejelser – og erfaringer – Process Engineering i Fredericia har gjort sig ifm. med deres Plant Design-platform. Process Engineering fortæller om baggrunden for deres valg af AutoCAD Plant 3D fra NTI CADcenter – samt hvilke udbytter deres løsning medfører.


“Hos Envotherm ser vi mange fordele ved at bruge AutoCAD P&ID. Vi sparer tid, har et større overblik og lever derudover op til kundernes krav om KKS-nummerering.

Vores ventil- og komponentlister udtrækkes automatisk, hvilket giver os det fulde overblik over projektet og gør det nemt for vores indkøbsafdeling at købe de rigtige komponenter til projektet.

Det betyder, at vi sparer penge ved at undgå fejlinvesteringer og derudover sparer vi både tid og bøvl ved at undgå fejlindkøb.

Lars Weuge Clausen

Envotherm