NTI CADcenter Landets førende leverandør af CAD-løsninger til industri og design.

Industri & Design

Aldrig tidligere har der været stillet så store krav til digital udvikling indenfor den mekaniske industri som nu. Efter hårde år med finanskrise er det nu tid til at kigge fremad. Produktudvikling, innovation og viden er nøgleordene.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon: 70 10 14 00 eller via e-mail: nti@nti.dk

Autodesk har igennem de sidste 5 år investeret massivt i ny teknologi. Det har medført en række nye softwareprodukter, som i endnu højere grad end tidligere håndterer produktet digitalt igennem hele udviklingsforløbet. Fra idé til konstruktion og med et af de nye produkter fra Autodesk, “Inventor Publisher”, kan vi nu også skabe dokumentation direkte fra den samme digitale model, som har dannet baggrund for produktionen.

NTI CADcenter A/S er landets førende leverandør af CAD-løsninger til industri og design. Kundegruppen tæller såvel store CAD-installationer som kunder med blot en enkelt CAD-arbejdsplads.Vi leverer løsninger baseret på produkter fra verdens mest sælgende på 3D-siden: Autodesk.

Hos NTI CADcenter er vi i alt 26 medarbejdere som fokuserer 100% på at betjene, supportere og servicere vore kunder i den mekaniske industri. Tidligere var det nok at være dygtig til Inventor. I dag indeholder vore løsninger en række produkter, som alle bidrager med funktionalitet til at håndtere produktet digitalt så længe som muligt i udviklingsforløbet. Jo tidligere i denne fase vi kan løse konflikter eller finde fejl, des billigere kan vi udvikle produktet og jo tidligere sende produktet på markedet.

Vi håber, I finder inspiration til jeres hverdag på vores hjemmeside. Desuden står vi klar ved telefonerne og kan altid kontaktes på tlf. 70 10 14 00, hvor vi kan hjælpe med individuel rådgivning, inspiration eller svar på konkrete spørgsmål.