NTI CADcenter Byggeri - NTI CADcenter

Byggeri

Building Information Modelling til bygninger

Udtryk din designvision samtidig med mere effektiv projektlevering

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon: 70 10 14 00 eller via e-mail: nti@nti.dk

Autodesk Building Information Modelling (BIM)-løsninger til byggeprojekter giver alle projektinvolverede en præcis, forståelig og handlingsrettet indsigt gennem hele byggeriets livscyklus. Autodesks BIM-løsninger til bygningsdesign hjælper dig med at:

  • Få bedre projektforståelse og beslutningsgrundlag
  • Dele og anvende de samme data gennem hele projektets livscyklus
  • Reagere hurtigt på ændringer ved hjælp af processer, der er bedre og hurtigere

Autodesk® Building Design Suite er en omfattende portefølje af byggeløsninger, der understøtter BIM- og CAD-baserede arbejdsprocesser og derved gør arkitekter, ingeniører og entreprenører i stand til at designe, simulere, visualisere og konstruere bedre bygninger.   Med dens grundlæggende dokumentationsværktøjer er standard-udgaven skræddersyet til alle,der beskæftiger sig med bygningsdesign – tegning, skitsering og detaljering . Premium-udgaven indeholder en række effektive værktøjer, der hjælper arkitekter, MEP-ingeniører og konstruktionsingeniører med at udnytte BIM’s fulde potentiale med intelligent 3D-modelbaseret design. Ultimate-udgaven bygger videre på Premium-udgavens grundlag, idet den indeholder flere omfattende værktøjer til design og konstruktion, der giver et større indblik gennem hele byggeriets livscyklus.

Hvorfor vælge Autodesk BIM-løsninger?

  • Avanceret teknologi til design, visualisering, simulering og koordinering.
  • Omfattende arbejdsprocesløsninger med interoperabilitet for at bevare datapålidelighed og understøtte større effektivitet.
  • Omstillingsparathed i form af computere, cloud-tjenester, internettet og mobile platforme i en omkostningseffektiv pakkeløsning til at imødekomme de skiftende projektbehov.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om de mange fordele ved Autodesk-software til BIM.