NTI CADcenter Referencer - NTI CADcenter

Referencer

Søg

10. feb - 2017
Grue + Kirkgaard A/S: Man kan ikke save med en sløv sav
6. jan - 2016
SCHOU BIRKENDORF arkitekter har fået fart på klassificeringen

SCHOU BIRKENDORF arkitekter fra Holbæk er en aktiv spiller i lokalområdet, og da de fik opgaven at modellere og klassificere Odsherred Kommunes samlede bygningsportefølje, var glæden stor. Samtidig gav det også et stort pres, da klassifikation er nyt for rigtig mange, og specielt når der er tale om at skulle overskue et projekt på op imod 100 bygninger og 150.000 kvadratmeter.

7. sep - 2015
Fynsk ingeniørfirma har succes med BIM

De danske ingeniørfirmaer har ikke i nær samme grad som arkitekterne taget de nye digitale projekteringsværktøjer til sig. Men nu begynder ingeniørerne for alvor at rykke, og selv i de lidt mindre ingeniørfirmaer er der fuldt tryk på 3D-kedlerne. Eksempelvis hos Henry Jensen Rådgivende Ingeniører, der lige nu høster frugterne af en tidlig satsning på BIM.

20. nov - 2014
Bdoc samler byggesags-trådene

Hos Rørbæk og Møller Arkitekter arbejdes med at præge og udvikle det byggede miljø, og der fokuseres målrettet på at fastholde en tilpas vækst, blandt andet gennem udvidelse af projektkompetencer og strategiske samarbejder. Bdoc fra NTI CADcenter er i denne sammenhæng et uundværligt værktøj.

8. okt - 2014
MOE: Fra CAD til BIM

Det rådgivende ingeniørfirma MOE startede med Autodesk Revit for 5 år siden. Erfaringen har vist, at en vellykket implementering kræver struktur. Når man har sagt Autodesk Revit, har man også sagt IKT og BIM. Og det er en kæmpe mundfuld. Men det er vejen til succes.

1. okt - 2014
DOtAB – Fremtidens app til drift og service

Arbejdernes Andels Boligforening (AAB) har, i samarbejde med NTI CADcenter, designet en app til tablets (DOtAB), som skal sikre en mere effektiv procedure i den daglige drift, og samtidig minimere fejl og kommunikationsbrister mellem Boligforening og leverandører. Projektets formål er at nedbringe tidsforbruget på drifts- og vedligeholdelsesopgaver i ejendomsfunktionærernes dagligdag ved hjælp af en brugervenlig app, som kan anvendes på en tablet og dermed optimere hele processen. App’en kommunikerer bl. a. med Mdoc FM – og er gratis

12. sep - 2014
Alle taler om at minimere antallet af fejl i byggeriet
– 3XN gør noget ved det!

3XN er et aktieselskab med hovedkontor i København, hvor ca. 75 medarbejdere arbejder i en projektorienteret netværksstruktur. 3XN håndterer adskillige projekter hvert eneste år, og for dem er enhver reduktion i antallet af fejl væsentlig.

20. aug - 2014
Digitalisering med Mdoc FM skal effektivisere arbejdsgange i Frederikshavn Kommunes Ejendomscenter

Frederikshavns Kommune har valgt NTI CADcenter A/S, som leverandør af deres nye Facility Management System. NTI CADcenter kan med Mdoc FM levere det på alle fronter mest fordelagtige system, som skal skabe datagrundlaget for at sikre smarte og totaløkonomiske løsninger i arbejdet med kommunale ejendomme.

15. maj - 2012
AAB i Aarhus vælger Mdoc FM

Mdoc FM skal understøtte AABs eksisterende CAD-platform (Autodesk Revit), og dermed skabe yderligere merværdi og sikre AAB en dynamisk kobling imellem Bygningsdelskortet i Mdoc FM og CAD løsningen Autodesk Revit.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk