NTI CADcenter Referencer - NTI CADcenter

Referencer

Søg

28. sep - 2017
Sealing System & NTI
10. feb - 2017
Grue + Kirkgaard A/S: Man kan ikke save med en sløv sav
1. mar - 2016
Willerby Holiday Homes: PLM360 forbedrer processerne

Se og hør hvordan PLM360 har hjulpet Engelske Willerby Holiday Homes, med og forbedre deres processer for udvikling, design, produktion og kvalitet.

6. jan - 2016
SCHOU BIRKENDORF arkitekter har fået fart på klassificeringen

SCHOU BIRKENDORF arkitekter fra Holbæk er en aktiv spiller i lokalområdet, og da de fik opgaven at modellere og klassificere Odsherred Kommunes samlede bygningsportefølje, var glæden stor. Samtidig gav det også et stort pres, da klassifikation er nyt for rigtig mange, og specielt når der er tale om at skulle overskue et projekt på op imod 100 bygninger og 150.000 kvadratmeter.

30. nov - 2015
ideal-line: det er vigtigt at have de rigtige værktøjer

ideal-line er Skandinaviens førende leverandør indenfor overfladebehandlingsanlæg. Virksomheden bruger Autodesk Inventor.
NTI CADcenter har hjulpet ideal-line med implementering af Inventor.

15. sep - 2015
B. Bille: Skab en kundespecifik 3D model på få minutter

B. Bille fremstiller ventilatorer og lyddæmpere til brug på forskellige typer af fabrikker. Virksomheden bruger Autodesk Inventor med en kundespecifikt udviklet konfigurator.
NTI CADcenter har hjulpet B. Bille i integrationsprocessen og har løbende stået for tilpasning af konfiguratoren.

14. sep - 2015
Produktudvikling sikrer gennembrud på nye markeder

C.F. Nielsen A/S er med en avanceret 3D CAD-platform fra Autodesk og NTI CADcenter lykkedes med at skabe verdens største og kraftigste maskine til produktion af træbriketter. En udvikling, der samtidig har
givet virksomheden en adgangsbillet til de hastigt voksende markeder i Asien og Afrika.

7. sep - 2015
Fynsk ingeniørfirma har succes med BIM

De danske ingeniørfirmaer har ikke i nær samme grad som arkitekterne taget de nye digitale projekteringsværktøjer til sig. Men nu begynder ingeniørerne for alvor at rykke, og selv i de lidt mindre ingeniørfirmaer er der fuldt tryk på 3D-kedlerne. Eksempelvis hos Henry Jensen Rådgivende Ingeniører, der lige nu høster frugterne af en tidlig satsning på BIM.

20. nov - 2014
Bdoc samler byggesags-trådene

Hos Rørbæk og Møller Arkitekter arbejdes med at præge og udvikle det byggede miljø, og der fokuseres målrettet på at fastholde en tilpas vækst, blandt andet gennem udvidelse af projektkompetencer og strategiske samarbejder. Bdoc fra NTI CADcenter er i denne sammenhæng et uundværligt værktøj.

9. nov - 2014
Bramidan: Succes med Autodesk Product Design Suite

Bramidan er en af Europas førende leverandører af ballepressere og komprimatorer til håndtering af pap- og plastaffald samt andre genanvendelige materialer. Virksomheden bruger Autodesk Product design suite og Vault som er integreret med deres ERP system. NTI CADcenter har hjulpet Bramidan i integrationsprocessen og har løbende stået for uddannelse af Bramidans medarbejdere.

12. okt - 2014
Lönne fra 2D til 3D: – Fra skepsis til begejstring

Med en solid forankring i 2D CAD kunne Lönne Scandinavia AS i Bergen være forblevet på fast grund. Kundernes krav og ønske om udvikling fristede alligevel virksomheden til at tage springet, og skifte til 3D CAD på "fuld tid".

8. okt - 2014
MOE: Fra CAD til BIM

Det rådgivende ingeniørfirma MOE startede med Autodesk Revit for 5 år siden. Erfaringen har vist, at en vellykket implementering kræver struktur. Når man har sagt Autodesk Revit, har man også sagt IKT og BIM. Og det er en kæmpe mundfuld. Men det er vejen til succes.

1. okt - 2014
DOtAB – Fremtidens app til drift og service

Arbejdernes Andels Boligforening (AAB) har, i samarbejde med NTI CADcenter, designet en app til tablets (DOtAB), som skal sikre en mere effektiv procedure i den daglige drift, og samtidig minimere fejl og kommunikationsbrister mellem Boligforening og leverandører. Projektets formål er at nedbringe tidsforbruget på drifts- og vedligeholdelsesopgaver i ejendomsfunktionærernes dagligdag ved hjælp af en brugervenlig app, som kan anvendes på en tablet og dermed optimere hele processen. App’en kommunikerer bl. a. med Mdoc FM – og er gratis

18. sep - 2014
Autodesk PLM 360 hjælper Novenco

Med Autodesk PLM 360 opfylder Novenco deres mål om at reducere omkostninger og strømline globale operationer.

12. sep - 2014
Alle taler om at minimere antallet af fejl i byggeriet
– 3XN gør noget ved det!

3XN er et aktieselskab med hovedkontor i København, hvor ca. 75 medarbejdere arbejder i en projektorienteret netværksstruktur. 3XN håndterer adskillige projekter hvert eneste år, og for dem er enhver reduktion i antallet af fejl væsentlig.

20. aug - 2014
Digitalisering med Mdoc FM skal effektivisere arbejdsgange i Frederikshavn Kommunes Ejendomscenter

Frederikshavns Kommune har valgt NTI CADcenter A/S, som leverandør af deres nye Facility Management System. NTI CADcenter kan med Mdoc FM levere det på alle fronter mest fordelagtige system, som skal skabe datagrundlaget for at sikre smarte og totaløkonomiske løsninger i arbejdet med kommunale ejendomme.

10. jan - 2014
Suretank: PLM360 sparer tid og giver overblik

Se og hør hvordan PLM360 har hjulpet Suretank med at holde styr på deres produkt informationer, på tværs af geografiske lokationer.

10. okt - 2012
Beaver Group: PLM 360 samler og administrer flere processer

Se og hør hvordan PLM360 har hjulpet Beaver Group, med holde styr på deres udvikling af web, app’s og digitale medier.

15. maj - 2012
AAB i Aarhus vælger Mdoc FM

Mdoc FM skal understøtte AABs eksisterende CAD-platform (Autodesk Revit), og dermed skabe yderligere merværdi og sikre AAB en dynamisk kobling imellem Bygningsdelskortet i Mdoc FM og CAD løsningen Autodesk Revit.

4. jan - 2012
Hole in one med 3D BIM

Halborg Landmåling har med introduktionen af et avanceret 3D CAD-system fra Autodesk og NTI CADcenter slået et veritabelt hole in one. Landmålervirksomheden har specialiseret sig i projektering og opmåling af golfbaner, og uden Autodesk Civil 3D ville den kun otte mand store virksomhed formentlig ikke have kunnet udvikle forretningen i et tilsvarende tempo, mener medstifter Nikolaj Halborg Sørensen.

4. okt - 2010
Naturens bedste ven arbejder digitalt

Når det gælder kystsikring og naturgenopretning har den 20-mand store entreprenørvirksomhed Hessum efterhånden indtaget lidt af en særstilling på markedet. Dels fordi den ”lille” virksomhed er blevet en af branchens mest anerkendte på området, og dels fordi direktør Jan Larsen har ladet sin teknologifascination smitte af på virksomhedens drift. Det betyder, at Hessum blandt andet råder over et avanceret værktøj til digital 3D landskabsmodellering, hvilket ellers næsten kun ses hos de store i branchen. ”Helt uforståeligt, for fordelene er soleklare”, mener Jan Larsen.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk