NTI CADcenter NTI CADcenter er både Autodesk og Microsoft Partner

Vores partnere

NTI CADcenter har stor ekspertise inden for alle områder af industrien og byggeriet. Dette, kombineret med ekspertise i Autodesk teknologi, gør os til en ideel samarbejdspartner, når det gælder CAD, CAM og PDM.

Autodesk og Microsoft

NTI CADcenter er certificeret Autodesk Platinum Partner og en del af Autodesk Developer Network, hvilket betyder, at vi deltager i udviklingfasen af nye Autodesk-produkter.

Ud over at have status som Autodesk Platinum Partner, har NTI CADcenter desuden en række Autodesk-specialiseringer, som betyder, at NTI CADcenter har dokumenterede evner til konstant at levere avancerede løsninger og avanceret support til kunderne.

NTI CADcenter er Certificeret Microsoft Gold Partner, hvilket betyder at alle vores egen-udviklede produkter er baseret på Microsoft-teknologi.

For dig som kunde betyder vores Platinum, henholdsvis Gold Partner status, at du kan være sikker på, at vi leverer Autodesk- og Microsoft-services som er 100% i overensstemmelse med den kvalitet, du normalt forbinder med de to udbydere.

Øvrige partnere

Ud over vores partnerskaber med Autodesk og Microsoft har vi partner aftaler med følgende virksomheder om, at NTI CADcenter er forhandler af deres produkter:

Vi indgår i disse partnerskaber, fordi vi ønsker at være en serviceminded og fleksibel samarbejdspartner. Vores vigtigste opgave er at tilsikre dig løsninger, som passer til dine individuelle behov og dermed fremmer din effektivitet og markedsposition. det gør vi bedst ved at tilbyde en fast portefølje af produkter.

Autodesks partnerprogram, anerkender og klassificerer partnere afhængigt af deres ekspertise inden for produkter og løsninger, deres servicetilbud og kundernes samlede tilfredshed med deres indsats.
NTI CADcenter er stolte at af være første nordisk baserede Platinum Partner - og dermed del af eliten af Autodesks Platinum-partnere på verdensplan.

Microsoft Gold Certified Partners er Microsofts mest akkrediterede uafhængige udbydere. At blive en partner kræver brug af Microsoft-teknologi som den primære platform for virksomheden. NTI CADcenter er stolte af at være Microsoft Gold Application Development Partner, og al vores udvikling er baseret på Microsoft teknologien.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk