NTI CADcenter Kundetilfredshed og din feedback betyder meget for os

Kundetilfredshed

Vores fortsatte succes afhænger af, at vi er dygtige til at lytte til din feedback, og at vi gør alt for at sikre, at kvaliteten, af det vi leverer til dig, som kunde hos NTI CADcenter er i top.

Til information kører Autodesk en kundetilfredsundersøgelse inkl. 1 spørgsmål som vi bedømmes på. Du vil modtage en invitation til undersøgelsen ca. 10 dage efter du har modtaget en faktura fra os.

Din mening tæller …

Som certificeret Autodesk Platinum Partner bliver NTI CADcenter løbende evalueret via en uafhængig kundeundersøgelse, som Autodesk sender til alle NTI CADcenter-kunder ca. 10 dage efter et registreret køb.

Det store spørgsmål

Det vigtigste spørgsmål i undersøgelsen er: “Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale din Autodesk-forhandler som leverandør af Autodesk produkter og tjenester? ”

kundeu

Du bedes i den sammenhæng være opmærksom på, at i den beregningsmetode som Autodesk anvender, er kun karaktererne 9 og 10 positive, som angivet nedenfor:

Karakteren 0-6 (negativ) = Jeg vil bestemt ikke anbefale NTI CADcenter
Karakteren 7-8 (neutral) = Jeg vil hverken anbefale eller ikke anbefale NTI CADcenter
Karakteren 9-10 (positiv) = Jeg vil anbefale NTI CADcenter

Bemærk, det er NTI CADcenter og ikke Autodesk produkterne som du bedes evaluere.

Din feedback er vigtig

Som en værdsat kunde, vil vi opfordre dig til at bruge et par minutter til at deltage i undersøgelsen og give os oprigtig feedback på dine erfaringer med de tjenester du modtager fra NTI CADcenter.

De kommentarer kunderne giver Autodesk bliver sendt tilbage gennem systemet og ender hos den ansvarlige sælger. Vi bruger oplysningerne til at optimere servicen, informere medarbejderne om, hvad gør de godt, og hvad de kan forbedre.

Det er således vigtigt for os, at alle vores kunder deltager i kundeundersøgelsen. Vi sætter pris på kundernes feedback, og det inspirerer os til at arbejde endnu hårdere for at finde nye og bedre måder, hvorpå vi kan servicere vores kunder.

Vil du hjælpe os?

NTI CADcenter bliver vurderet af Autodesk på baggrund af de indkomne svar, så vi har brug for din hjælp.

Hvis du er positivt indstillet, er det vigtigt at du svarer 9 eller 10, da det ellers ikke kommer til at tælle som positiv.
Jo bedre score vi får hos Autodesk, jo bedre vilkår får vi, og jo bedre kan vi hjælpe dig.