Skip to main content Basket
Gå til kurv Total

Tilpassede kurser

Tilpassede kurser sikrer at indholdet er 100% relevant for dig og din virksomhed.
Vi tilpasser gerne et kursus, så det præcist opfylder dine behov for undervisning.

For at sikre kvaliteten laver vi altid en forundersøgelse, og en underviser kontakter dig på forhånd for at få et billede af din virksomheds vidensniveau og dine ønsker.

Uddannelsen afholdes på et af NTI CADcenters egne kursuscentre rundt omkring i landet, i dit firma eller via internettet.

Vores tilpassede kurser omfatter:

  • forundersøgelse *
  • lån af computer under kurset **
  • forfriskninger og frokost **
  • notesblok og pen
  • kursuscertifikat


* For at sikre det bedste resultat, anbefaler vi, at du bestiller ekstra tid til kursusforberedelse, så det i endnu højere grad kan målrettes netop jeres behov.

** Hvis kurset foregår i dit firma, er du ansvarlig for lokaler og udstyr, herunder computere med licenser. Underviserne fra NTI CADcenter medbringer altid egen computer med egen licens. Du er også ansvarlig for forfriskninger og frokost. Rejseudgifter vil blive tilføjet. Det er muligt at leje computere og projektorer hos NTI CADcenter i forbindelse med kurser. 

 

Workshops

Workshops er en arbejdsmetode, hvor en gruppe samles for over et tidsrum at arbejde koncentreret og praktisk med et specifikt program eller løsning af en specifik opgave.

Formål
Formålet med workshops er at du tilegner dig praktiske viden med specifikke designværktøjer og -metoder, som kan anvendes i projektarbejdet.

Du vil i workshopforløbet får mulighed for at arbejde hands-on med konkrete værktøjer, f.eks. Autodesk eller NTItools til løsning af designproblemer, og lære at organisere og tilrettelægge designprocesser fra idé til løsningsforslag.

Workshoppens første del bruges til at underviseren præsenterer de værktøjer og metoder, som workshoppen handler om. Derefter vil deltagerene, med hjælp fra underviseren, arbejde mere konkret med den specifikke opgave/problemstilling.

 

On-Site

Hvorfor en on-site konsulent?
Du og et par af dine kollegaer har været på kursus. Nu er I tilbage på jobbet, og jeres nye viden skal stå sin prøve. Uanset hvor meget I har lært, hvor forudseende I har været, og hvor mange spørgsmål I har stillet, kan det være en fordel at få hjælp og rådgivning omkring det daglige arbejde med CAD-programmet. Her vil en on-site konsulent kunne gøre gavn.

Hvad kan on-site konsulenten hjælpe med?
Vores on-site konsulenter hjælper dig med at får uddybet din viden og videreudvikle på den – eller bare optimere dit daglige arbejde. Hjemme i din virksomhed går konsulent rundt og hjælper hver enkelt medarbejder, kommer med forslag til ændring af arbejdsrutiner og konstruktionsmetoder eller genopfrisker eller uddyber viden med relation til kursus og hverdag.

Kontakt

Tilpassede kurser

Sharron Michelle Armstrong

Kursusansvarlig

+45 44 35 07 38

sma@nti.dk

Ea Eyro

Kursusansvarlig

+45 76 42 41 21

em@nti.dk