Skip to main content Basket
Gå til kurv Total

Fleksible kurser til fremtiden

Vi ønsker, at vores kunder skal være bedst til det de arbejder med - hele tiden. Derfor fokuserer vi på langsigtet kompetenceudvikling og ser løbende videnindsamling, som en naturlig del af en virksomhed.

Ny viden skal give øjeblikkelig effekt i din virksomhed, men også være bæredygtig på lang sigt. Vores kursuskoncepter er baseret på en blanding af moderne læringsmiljøer, hvilket gør det nemt at finde det rigtige kursus - uanset dine behov.

Vi har 30 års uddannelseserfaring og træner 10.000 mennesker overalt i Nordeuropa i CAD, BIM, industri, design og konstruktion.

Vi afholder vores kurser i kursuslokaler i hele landet tæt på dig og på nettet.

Vi har kususlokaler i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. I Danmark har vi kuruslokaler i Værløse, Ringsted, Vejle, Aarhus og Aalborg.

Vi udarbejder kompetenceanalyser på både individuelt og koncernniveau og på basis af denne giver vi en skræddersyet uddannelsesplan. Ofte anbefaler vi en blanding af uddannelsestyper, for at give den rette viden på det rigtige tidspunkt - og på den rigtige måde.

Uanset om du deltager på et generelt kursus eller bliver coachet i dit eget projekt, mener vi, at uddannelsesindholdet skal være relevant og meningsfuldt at arbejde med på sigt. Vi uddanner i et dynamisk marked og leverer den viden, du har brug for, for at være rustet til fremtiden.

Vores brede kursuskoncept

Åbne Kurser

Vores åbne kurser tilbyder noget for alle - uanset niveau og branche. Med erfarne undervisere, der er eksperter i hvert deres område, giver vi kursisterne de færdigheder og arbejdsmetoder, der fører til en effektiv arbejdsdag. Kurserne afholdes i mindre hold, hvor alle får den tid, de har brug for. Kontakt os gerne og hør mere.

Find dit kursus

PT Online

Book din egen PT (Personal Trainer) og få den nødvendige viden til at komme videre. Konceptet er enkelt: Book en tid hos en af vores eksperter, tilslut dig online, del din skærm og få præcist den viden, du eftersøger. Fx hjælp til problemløsning, introduktion til nye områder eller ”best-practice”-eksempler. Hver træningssession udføres på dine vilkår og i dit tempo. Kontakt os for mere information eller book en tid.

Læs mere om PT Online

eLearning

eLearning er det perfekte selvstudie for dig, der gerne vil have adgang til hjælp og viden 24/7. Kurserne er designet efter blended-learning-principper, og understøtter alle indlæringstyper. Du får en plug-in-funktion i dit Autodesk-program, så du har kurset (og referenceværktøjer) lige ved hånden. Kontakt os og hør mere om mulighederne for kompetenceudvikling

Læs mere om eLearning

Tilpassede kurser

Uddan hele arbejdsteams eller enkelte medarbejdere i et fagområde, hvor virksomheden har brug for mere viden. Målet kan fx være at øge færdighederne i et bestemt program eller at få dybere forståelse for et af dine nuværende projekter. For at sikre kvaliteten laver vi altid en forundersøgelse for at få et billede af vidensniveauet og dine ønsker. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Læs mere om tilpassede kurser

Certificering

En certificering er et officielt bevis på dine fagkundskaber og er et stærkt konkurrenceparameter for din virksomhed. Det er muligt at tage certificeringer i de fleste af Autodesks produkter. Ved en bestået certificering kan kursisten kalde sig ”Autodesk Certified Professional” og får udleveret certifikat og logo, som fx kan bruges på Linkedin eller i mailsignaturen. Kontakt os for yderligere information.

Læs mere om certificering

Kursuspakker

Vi ved, hvor vigtigt det er med viden og derfor fokuserer vi på, at give dig og din virksomhed den bedste løsning baseret på dit behov. Ved hjælp af vores brede uddannelseskoncept, der opfylder markedets og kundernes efterspørgsel, har vi sammensat 3 forskellige uddannelsespakker, som giver dig den bedste og mest effektive læring.

Læs mere

Kontakt

Sharron Michelle Armstrong

Kursusansvarlig

+45 44 35 07 38

sma@nti.dk

Ea Eyro

Kursusansvarlig

+45 76 42 41 21

em@nti.dk