NTI CADcenter Inventor ERFA-møde med 2017 lancering - NTI CADcenter

Inventor ERFA-møde med 2017 lancering

NTI CADcenter har fornøjelsen af at invitere til årets første ERFA møde. Dagen byder på erfaringsudveksling samt præsentation af Inventor og Vault 2017.

Formålet med ERFA-møderne er at udvikle sig fagligt gennem erfaringsudveksling og videndeling med andre Inventor brugere.
ERFA-møderne er et spørgsmål om at give og involvere sig. Jo mere du giver til netværket desto mere får du tilbage som du kan bruge i hverdagen. Vi stiller op med eksperter, gode tips og tricks, Inventor nyheder samt inspiration.

HUSK: Vi opfordrer dig til at komme med en konkret problemstilling eller emne/tema som du ønsker at debattere på ERFA- mødet. Ved at komme med input opnår du større indflydelse og forhåbentlig et mere værdifuldt ERFA-møde. Dine input kan du skrive i kommentarfeltet ved tilmelding eller ved at sende en mail til Mogens Nielsen på mn@nti.dk – vedhæft gerne 3D modeller eller lignende.

Præsentationer fra dagen

Som omtalt på Erfa-mødet anbefaler vi at du benytter Ideastation for at fremme dine ønsker til forbedringer i dine Autodesk-programmer. Det nemmeste er at google programnavnet og Ideastation fx ”Vault Ideastation”. Du vil blive bedt om at logge på din Autodesk Account.

Vi lovede dig også en kopi af de to “What’s new” præsentationer. Dem finder du nedenfor:

Dato & sted

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk