NTI CADcenter Industri & Design Forum 2017 - NTI CADcenter

Industri & Design Forum 2017

Tak for denne gang!

 

Se højdepunkterne og få lidt stemningsbilleder i videoen herunder:



Nedenfor kan du finde link til Slideshare, hvor vi har uploadet nogle af præsentationerne.

Genfind slides og Powerpoints fra årets Industri & Design Forum 2017 her.




Vi ses til næste år!


The Future of Making Things

”Vi er i Danmark iværksættere som aldrig før – faktisk er vi nok på en række områder foregangsland. I en globaliseret verden skal man som dansk virksomhed investere i og satse på nye teknologier – og løbende udvikle sig kompetencemæssigt for, at holde trit med nye digitale konkurrenter.

Dette stiller store krav til vores forandringsvilje og tilgang til moderne teknologi, og er omdrejningspunktet for årets Industri & Design Forum 2017.

 

Vi ses vel?

Per Dissing-Larsen, Divisionschef, NTI CADcenter

 

Mød hovedtalerne til Industri & Design Forum:

Carsten Beck – Instituttet for Fremtidsforskning

Fremtidsforsker Carsten Beck er direktør ved Instituttet for Fremtidsforskning og beskæftiger sig med fremtidsforskning i forbindelse med markedsanalyser, kundeanalyser, medarbejderudvikling, detailhandel samt ledelse og organisationsforhold. Oftest har Carstens arbejde relateret sig til enkeltvirksomheders og organisationers fremtid.

Siden 1990 har Carsten Beck arbejdet for en lang række kunder i Europa og USA. Det spænder fra global detailhandel, kommuner, finansielle institutioner til industrivirksomheder, fødevareproducenter og foreninger. Blandt emnerne er forbrugere, arbejdsmarkedet, omverdensanalyse, brands og miljø. Carsten Beck holder omkring 70 foredrag om året indenfor de ovennævnte områder, og har arbejdet med fremtidsforskning i 25+ lande.

Asif Moghal – Autodesk

Asif Moghal er Senior Manufacturing Industry Manager ved Autodesk og står i spidsen for et projekt, der har til formål at frembringe mere innovation, produktivitet og vækst i Storbritannien.

Dertil er Asif en fremragende foredragsholder, du har mulighed for at opleve til årets forum.

 

Lieven Grauls – Autodesk

Lieven Grauls er Autodesks Tekniske Manager for Nordeuropa. Grauls er ekspert i “Internet-of-Things”, Inventor og cloud-baseret teknologi i industrien.

Han har tidligere besøgt Industri & Design Forum med stor succes, og er tilbage igen, så du kan få den nyeste viden om branchens fremtid.

 

Kim Jensen – Airmaster A/S

Mød Kim Jensen – co-founder af virksomheden Airmaster. Airmaster producerer og udvikler ventilationsanlæg, der er tilpasset brugernes adfærd og behov, hvor dyre og energikrævende kanalføringer er erstattet med energieffektive og fleksible helhedsløsninger, uden unødig energiforbrug.

 

Kom og mød NTI og samarbejdspartnere!

Roskilde d. 10.10 & Horsens d. 11.10

Vi har i år samlet førende eksperter som sammen med NTI skaber en unik dag med fokus på teknologi og metoder inden for fremtidens design, produktudvikling og cloudbased Engineering. Se det foreløbige program herunder:

Program for dagen:

08:00 Registrering og morgenmad
08:30 Velkomst og dagens program ved Per Dissing, NTI
08:40 “Fremtiden kommer” – Carsten Beck, Institut for Fremtidsforskning
09:40 “The Future of Making Things” – Asif Moghal, Autodesk,
10:30 Pause og networking
10:45 “The Nature of Products is Changing” – Lieven Grauels, Autodesk
11:45 Kundecase – Kim Jensen, Airmaster
12:15 Frokost og networking
13:15 Temaer, interesseområder og networking (med kaffepauser)
15:45 Afrunding og tak for denne gang

OBS: Det er gratis at deltage. Tilmelding er bindende og der vil blive opkrævet et gebyr på 750,- DKK ex. moms ved manglende fremmøde uden forudgående aflysning.

Se eftermiddagens program herunder:

 

Årets 5 temaer

Efter frokosten åbner vi for 5 forskellige interesseområder eller temaer fordelt i de 3 lokaler. Hvert tema har hver sin farve i programmet, så du kan orientere dig om det overordnede emne undervejs.
Vi beder dig om at vælge et “primært” tema allerede ved tilmeldingen, så vi kan lave en optimal rumfordeling. På selve dagen er du selvfølgelig velkommen til at følge flere af temaerne. Læs mere om temaerne i nedenstående.

Tema 1: Autodesk Product Innovation Platform

De fleste kunder ønsker selv at påvirke design og udformning af deres udstyr – løsningerne skal være unikke og skræddersyede til netop deres behov. Designfasen stiller derfor store krav til innovation, teknologi og virksomhedens evne til at sætte sig ind i kundens behov. I denne sammenhæng er IoT (Internet Of Things) mere relevant end nogensinde før. Følg dette tema og få den nyeste viden om design, dataskabelse, produktionsmodning og anvendelse. Product Design & Manufaction Collection fra Autodesk stiller relevant teknologi til rådighed.

Tema 2: Fusion Lifecycle – Samarbejdet i skyen

Hvad er Fusion Lifecycle? Få et indblik i hvordan Fusion Lifecycle gør det muligt at samarbejde i skyen. Lær mere om automatiserede workflows, samarbejde i skyen, projektstyring og overholdelse af tidsplaner på tværs af afdelinger og lokationer. Få et indblik i hvordan I kan bruge cloud-løsningen Fusion Lifecycle til jeres behov, og hvordan I kommer i gang. Dette tema indeholder også konkrete kundesager.

Tema 3: Konfigurering

NTI giver ”best practices” på konfigurering. Se hvordan I i virksomheden kan øge standardiseringen af produkter og reducere omkostningerne til konstruktions- og brugertilpasninger. Vi ser på skelletmodellering med tilknyttet Excelark, som basis for sund konfigurering i CAD-løsningen, konfigurerbare produkter via skyen samt produktkonfigurering i hele værdikæden i virksomheden.

Tema 4: Dataskabelse og håndtering

Den rette datahåndtering betyder alt, når det kommer til at skabe et godt workflow i virksomhedens forretningssetup. Samtidigt kan en optimeret datahåndtering spare virksomheden for enorme ressourcer. Oplev hvordan revisionskontrol og datamanipulation direkte i designapplikationen giver hurtigere gennemløbstider og bedre kvalitet af tekniske data. Følg dette tema og få sikkerhed for at virksomhedens data skabes og håndteres optimalt for maksimalt udbytte af investeringen.

Tema 5: Øvrige emner

Det 5. tema samler vores øvrige emner. Her kan du få tips og tricks til Inventor og Vault og dele generelle erfaringer. Hør fx mere om NTItools, som giver en unik mulighed for at tilpasse et standardprodukt (Autodesk Inventor) til eget forretningssetup. Derudover vil du høre om mulighederne med VR (Virtual Reality) og simulering. Og slutteligt hvordan du anvender AutoCAD P&ID til dit daglige arbejde med P&ID tegninger.

 

Udstillere 2017:

I pauserne har du desuden mulighed for at tage en snak med en af vores udstillere.

Se udstillerlisten her

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk