NTI CADcenter ideal-line: det er vigtigt at have de rigtige værktøjer

ideal-line: det er vigtigt at have de rigtige værktøjer

30. november - 2015

ideal-line er Skandinaviens førende leverandør indenfor overfladebehandlingsanlæg. Virksomheden bruger Autodesk Inventor.
NTI CADcenter har hjulpet ideal-line med implementering af Inventor.

ideal-line er Skandinaviens førende leverandør indenfor overfladebehandlingsanlæg, som de sælger til hele verden.

ideal-line har 130 ansatte fordelt over hele verden. Således sidder produktudviklingsafdelingen i Danmark, mens deres konstruktører sidder i Tjekkiet. Det fungere ved at konstruktøren tegner i Inventor, og produktudviklingsafdelingen har en viewer så de kan se tegningerne.

Marketingafdelingen hos ideal-line har valgt at bruge 3D tegningerne fremfor en skrevet beskrivelse til at vise de internationale kunder, hvad det er ideal-line kan tilbyde, og de mener at visualiseringen i 3D giver meget mere end hvis det satte sig ned og oversatte en tekst til 8-10 forskellige sprog.

Det primære fokus med investeringen i Inventor er, at ideal-line skal have skabt nogle tegninger til produktionen, men udover det, er der også stort fokus på produktudvikling og på visualisering i 3D, så kunden kan se hvad det er de producerer.

ideal-line har valgt NTI CADcenter som leverandør fordi NTI CADcenter står som en stærk spiller på markedet, og fordi de har fået tilbudt en fast konsulent, som kender til netop deres problemstillinger.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk