NTI CADcenter Bramidan: Succes med Autodesk Product Design Suite

Bramidan: Succes med Autodesk Product Design Suite

9. november - 2014

Bramidan er en af Europas førende leverandører af ballepressere og komprimatorer til håndtering af pap- og plastaffald samt andre genanvendelige materialer. Virksomheden bruger Autodesk Product design suite og Vault som er integreret med deres ERP system. NTI CADcenter har hjulpet Bramidan i integrationsprocessen og har løbende stået for uddannelse af Bramidans medarbejdere.

Bramidan blev grundlagt i 1975 som en lille familieejet virksomhed, der solgte landbrugsudstyr. I 1981 skiftede virksomheden kurs og gik ind på markedet for affaldshåndtering.

I dag har Bramidan et stærkt og populært brand inden for mange industrier og forretninger, med repræsentation i adskillige lande over hele verden. Som en af Europas førende leverandører af løsninger til affaldshåndtering er firmaet velfunderet med en solid økonomisk base.

Bramidan har anvendt Autodesk-produkter siden 1995, og anvender i dag Autodesk Product Design Suite i hele designprocessen lige fra prototype til endelige designs. implementeringen er sket i tæt samarbejde med NTI CAD­center.

Aldrig tidligere har der været stillet så store krav til digital udvikling inden for den mekaniske industri som nu. Efter hårde år med finanskrise er det nu tid til at kigge fremad. Produktudvikling, innovation og viden er nøgleordene.

Autodesk har gennem de sidste 5 år investeret massivt i ny teknologi. Det har medført en række nye softwareprodukter, der i endnu højere grad end tidligere håndterer produktet digitalt gennem hele udviklingsforløbet. Fra ide til konstruktion.

NTI CADcenter har i Danmark alene 26 medarbejdere, der fokuserer 100% på at betjene, supportere og servicere industrikunder. Tidligere var det nok at være dygtig til Inventor. I dag indeholder løsningerne en række produkter, der alle bidrager med funktionalitet til at håndtere produktet digitalt så længe som muligt i udviklingsforløbet. Jo tidligere i denne fase man kan løse konflikter eller finde fejl, desto billigere kan man udvikle produktet, og jo tidligere sende produktet på markedet.

I dag spænder kunderne vidt med mange forskellige typer af konstruktion i forskellige segmenter. For at imødekomme krav fra vore kunder om målret­tet service, support og uddannelse, har NTI CADcenter valgt at dele markedet op i 4 overordnede segmenter:

• Plant Process
• Fabriks-layout
• Mekanisk industri
• Produkt Design

Tilgangen til en konstruktion i de 4 forskellige segmenter er meget forskellig. Derfor giver det ikke mening at anskue disse segmenter ens. Fra den daglige rådgivning til support og uddannelse af brugerne, målrettes koncepterne, så kunderne far maksimal værdi ud af samarbejdet med NTI CADcenter.

Se en video, hvor teknisk chef, Ejnar C. Christensen, fortæller om Bramidan og anvendelsen af Autodesk Product Design Suite.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk