NTI CADcenter AAB i Aarhus vælger Mdoc FM

AAB i Aarhus vælger Mdoc FM

15. maj - 2012

Arbejdernes Andels Boligforening (AAB) i Aarhus har valgt at implementere Mdoc FM i organisationen. Formålet er at understøtte de visionære drifts- og vedligeholdelses- ønsker, som er forankret i ledelsen hos AAB.

Mdoc FM skal understøtte AABs eksisterende CAD-platform (Autodesk Revit), og dermed skabe yderligere merværdi og sikre AAB en dynamisk kobling imellem Bygningsdelskortet i Mdoc FM og CAD løsningen Autodesk Revit.

Samtidig integreres Mdoc FM med AABs økonomisystem KTP samt deres egenudviklede byggesags-system. Herved sikre man, at der ikke skabes og /eller indtastes redundante data, og at man undgår spildtid i dagligdagen, ved ikke at skulle indtaste de samme data flere steder.

Mdoc FM kan også understøtte brugen af den nye Forvaltnings Klassifikation fra Landsbyggefonden, hvorved AAB kan navngive, strukturere og indberette ud fra de gældende regler.

Arne Tollaksen, projektdirektør i AAB udtaler at man med Mdoc FM får en meget stærk og integrerbar løsning, som kan skabe merværdi hos AAB -og dermed hos lejerne: ”Vi har hos NTI CADcenter – som står bag Mdoc FM – mødt en enestående forståelse for de udfordringer og løsningsmodeller vi ønsker. Det er noget, vi ikke på samme måde har mødt hos andre udbydere af FM-løsninger”.

Mikkel Laurberg, chefkonsulent i NTI CADcenter ser aftalen mellem AAB og NTI CADcenter som et udtryk for at AAB har forståelse for, at et FM-system skal opfylde mange kriterier: ”Brugervenlighed samt integration til CAD- og økonomisystemer er noget, vi har lagt meget vægt på, da vi udviklede Mdoc FM. Og selv om vi, også på prisen, er meget konkurrencedygtige, tror jeg egentlig ikke at det er afgørende. Det vigtigste er at vi er lydhøre, og at vi kan skabe værdi her og nu og i fremtiden”.

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk