NTI CADcenter Byg-kunder bør skifte fra AutoCAD LT til AutoCAD Revit LT Suite nu - NTI CADcenter

Byg-kunder bør skifte fra AutoCAD LT til AutoCAD Revit LT Suite nu

15. jun - 2017

Fra ultimo juni 2017 vil du, hvis du har LT -produkter på maintenance plan, nemt kunne skifte til Autodesk AutoCAD Revit LT Suite for en meget attraktiv pris. Dette tilbud kan du kun benytte dig af én gang.
Jo før du tager stilling, jo billigere vil det være for dig, da Autodesk har varslet prisstigninger for de kunder, der vælger at blive på maintenance-modellen. De har varslet prisstigninger på 10% i 2018 og 20% i 2019.

Udfyld formularen. Så sørger vi for resten.

Men læs også resten på denne side.

 

Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig?

Du skal beslutte dig til, om du ønsker at skifte til lejemodellen (subscription) og betale samme pris som du i dag betaler for dit abonnement, nemlig kr. 2.100,00 for Autodesk AutoCAD LT-løsning.

Du skal tage stilling til, om du ønsker at følge trenden inden for branchen og benytte dig af den attraktive mulighed og switche til en Autodesk AutoCAD Revit LT Suite for en merpris på kun kr. 600,00 pr. år (normalpris pr. år er kr. 5.400,00)

Dermed vil du kun betale kr. 2.700,00 pr. år for en Autodesk AutoCAD Revit LT Suite, der indeholder både AutoCAD LT og Autodesk Revit LT.

Uanset hvilken switch-model du foretrækker, garanterer Autodesk dig den samme pris de næste tre år –herved undgår du de varslede prisstigninger.

Efter de tre år har Autodesk meldt ud at kunderne, som vælger at switche, bliver tilgodeset med attraktive priser på gentegning af det valgte switch-produkt.

Fordelene med Revit er bl.a.:

Funktionerne i Autodesk Revit LT-løsningen til BIM er designet til at understøtte arbejdsgangene i BIM (Building Information Modeling), så der kan skabes design og dokumentation af høj kvalitet.
Brug BIM-værktøjer til at visualisere og kommunikere design mere klart og til bedre at imødekomme efterspørgslen efter BIM-projektleverancer.

Du får mulighed for problemfri udveksling af filer mellem Revit-brugere, derudover kan du lave nem og professionel rendering i skyen.
Vi anbefaler, at du vælger at inkludere Autodesk Revit LT-løsningen i din nuværende produktpakke, da denne løsning giver hovedparten af vores kunder størst værdi.

NB!
Når du switcher vil du ikke længere have adgang til en licens uden aktivt abonnement (subscription).

Alle priser er ex. moms og ekspedition

Har du spørgsmål, eller andet du gerne vil tale med os om, er du altid velkommen til at kontakte os.

70 10 14 00 | nti@nti.dk